Loading...
WIE WE ZIJN 2017-12-22T09:46:19+00:00

Wie staan er achter NXTbizz?

Binnen NXTbizz werken specialisten van uiteenlopende komaf samen. Ervaren specialisten die veel te maken hebben met startende ondernemers. Maar vooral specialisten die met veel plezier de volgende generatie ondernemers op weg willen helpen. Dat doen we door onze kennis te delen, door ons ondernemerschap over te dragen.

Dat maakt NXTbizz niet alleen tot een slim businessmodel. Voor ons is het ook de realisatie van een persoonlijke ambitie: mensen en bedrijven ontwikkelen. En mét al die ervaring zijn we de eersten om te onderkennen dat we niet alle kennis zelf in huis hebben. Daarom doen we met regelmaat een beroep op andere specialisten uit ons eigen netwerk, van marketing en juridische zaken tot financiën.

Jeroen Verbrugge (1960)

Jeroen Verbrugge is managing-director van FLEX/design, een van de meest spraakmakende bureaus in industrieel design van Nederland. Het bureau dat hij oprichtte met zijn studiegenoot werkt voor grote Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Veel van zijn ontwerpen hebben internationale erkenning gekregen in de vorm van aansprekende awards. En hoeveel ontwerpers kunnen zeggen dat hun werk is opgenomen in het MoMa in New York en het Stedelijk Museum in Amsterdam?

Jeroen is erelid van de beroepsorganisatie BNO en lid van de Dutch Creative Council, waarmee hij zich mede inzet voor het behartigen van de belangen van de creatieve industrie bij de Nederlandse overheid en politiek.

De kracht van Jeroen is het verenigen van creativiteit en zakelijkheid. Niet ontwerpen om het ontwerpen, maar een nieuw design of een nieuw product moet iets toevoegen. Veel producten worden elke dag gebruikt, met veel plezier.

Jeroen heeft zich altijd sterk gemaakt voor kennisoverdracht. Onder meer via gastlessen op design academies in Nederland en Duitsland en tijdens keynote speeches tijdens events. Het is die drive om zijn kennis met anderen te delen die aan de wieg stond van NXTbizz. Zijn rol is sterk gericht op het perfectioneren van een productidee tot en met geslaagde marktintroductie, met alles wat daarbij komt kijken Als managing director van zijn eigen bureau heeft Jeroen ook feeling met de menselijke kant, waardoor de wisselwerking met Peter van den Dool optimaal is.

Maak hier digitaal kennis met Jeroen. 

Peter van den Dool (1982)

Peter van den Dool is trainer en coach bij zijn eigen bedrijf Actreevate. In die rol begeleidt hij (familie)bedrijven bij de opvolging van generaties en management en medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Zelf heeft Peter veel ervaring opgedaan binnen een familiebedrijf: hij is nog altijd betrokken bij Dool Industries, een concern van bedrijven in de internationale agrosector.

Als lid van de familie heeft hij in meerdere functies ervaring opgedaan, van de inkoop tot productontwikkeling, van strategie tot financiën. Kennis van de ‘harde’ kant van het ondernemen loopt daardoor naadloos over in ervaring in de ‘zachte’ kant, het emotionele aspect. Juist die combinatie maakt dat Peter goed kan inschatten wat er als mens vereist is om als ondernemer te slagen. Dat doet hij door zich optimaal in te leven in drijfveren en ambities van anderen. Scherp in de ondervraging, kritisch in het oordeel.

Een MBA-studie en een studie Toegepaste psychologie hebben zijn expertise verbreed en verdiept. Binnen NXTbizz is hij vooral degene die de ondernemer op een hoger level kan brengen maar ook bekend is met aspecten als productie, logistiek en distributie. Net als Jeroen Verbrugge heeft hij gewerkt in een competitieve omgeving, in zijn geval de internationale agrosector. Mede door die ervaring kan hij Jeroen optimaal aanvullen waar het gaat om de productinhoudelijke kenmerken.

Maak hier digitaal kennis met Peter.