Loading...
WELKE BRANCHES 2017-11-14T10:38:45+00:00

De branches van NXTbizz

We vinden dat elke start-up recht heeft op goede begeleiding. Daarom beperken we onze inbreng tot die branches waar we zelf ervaring in hebben. En waarvan we zeker weten dat die begeleiding de meerwaarde oplevert die investeerders zoeken.

Professionele producten

Techniek in kan veelzijdig zijn. Vanuit een jarenlange ervaring in de Agro en Industrie sectoren hebben we veel te maken gehad met uiteenlopende technische producten voor al even uiteenlopende toepassingen. Design kan juist in deze B2B sector een onderscheidend kenmerk zijn.

Consumenten producten

  • Digitale producten 

Met digitale producten bedoelen we heel in het kort: alle ‘smart’ elektronische en megatronische apparatuur voor de consumentenbranche. Die expertise hebben we opgedaan voor opdrachtgevers uit meerdere landen in Europa.

  • Lowtech-producten 

Ook veel andere technische producten zijn bekend terrein voor ons. De echte hightech is een specialisme apart, maar veel lowtech-producten passen prima in ons brancheprofiel. Per product of markt bekijken we of we voldoende feeling ermee hebben om voor u aan de slag te gaan.