Loading...
HIEROM NXTBIZZ 2017-09-29T15:44:21+00:00

Waarom als investeerder een start-up laten begeleiden door NXTbizz?

Aan enthousiasme ontbreekt het nooit bij startende ondernemers. Ze gaan ‘vol’ voor hun idee. Geloven er heilig in. En weten met hun bevlogen verhaal anderen te overtuigen dat dit the next big thing is. De praktijk is anders. Slechts 5, hooguit 10 procent haalt de volgende fase, die naar scale-up. En ondanks alle goede bedoelingen zijn alle tijd en geld die erin gestoken is, tevergeefs.

Vermoedelijk niet het scenario dat u als investeerder voor ogen had, toen die ondernemer u overtuigde van de slagingskans. Als financieel participant is het echter niet altijd eenvoudig zicht te krijgen op de werkelijke succeskansen. Laat staan daar een goed oordeel over te kunnen vellen.

Met NXTbizz biedt u die start-up meer dan alleen maar een financiële injectie. U biedt ook de begeleiding van ervaren professionals, elk vanuit een andere discipline. Met onze kennis en expertise kunnen we goed inschatten of uw investering reëel of risicovol is. En met diezelfde kennis en expertise zijn we ook in staat om een start-up naar een volgende niveau te brengen. Dat proces hebben we onderverdeeld in een aantal goed gedefinieerde, strak gehanteerde en kritische ‘stage-gates’. Een goed onderwerp voor een vervolggesprek.

 We weten waar we over praten!

Daarmee kunnen we het rendement van uw investering substantieel verhogen. Of, in het ergste geval, u voor een financiële misser behoeden. Met NXTBIZZ zit u aan tafel met specialisten die net als u de zakelijkheid niet uit het oog verliezen. Ook omdat we zelf jarenlang de verantwoordelijkheid hebben gehad voor een eigen onderneming, weten we waar we over praten.